Produkter for glanbia mozzarella (26)

Bøffelmozzarella DOP

Bøffelmozzarella DOP

Bøffelmozzarella DOP
PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO REVET FERSK 60g

PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO REVET FERSK 60g

Il PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO GRATTUGIATO FRESCO da 60g er en italiensk delikatesse perfekt for å gi smak til enhver rett. Laget med fersk grattende Parmigiano Reggiano, tilbyr den en unik og autentisk smak. Legg til denne høykvalitetsosten i oppskriftene dine for et preg av smak og tradisjon.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Ferske eggtagliatelle er en lang pastatype kjent over hele verden for sin konsistens, smak og størrelse. Som et synonym for emiliansk matlaging, er den svært allsidig og kan brukes i utallige retter. Den er ideell med ragù (kjøttsaus), soppsaus eller trøffelsaus, og er like deilig med enkle tomatsaus.
Alici Salat

Alici Salat

Vi velger kun de beste nyfiskede ansjosene, de som er best egnet til å bli bearbeidet etter tradisjonelt håndverk, hvor modning under salt gir den mest autentiske smaken av Cetara.
CAPRESE

CAPRESE

Pasteuriserte eggblanding, rene sjokoladebiter, rå mandler, sukker, smør, fett og vegetabilske oljer, mandelmel, kakao 22/24%, baking.
MOZZARELLA TRECCIA - FERSK STRENGOST

MOZZARELLA TRECCIA - FERSK STRENGOST

Mozzarella er en fersk ost med elastisk konsistens, preget av en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til treccina og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolivenolje og tomat, utgjør grunnlaget for den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i tilberedning av salater.
Bøffelmozzarella DOP - 100% Kampania Bøffelmelk

Bøffelmozzarella DOP - 100% Kampania Bøffelmelk

Mozzarella DOP 100% laget av melk fra kampanske bøfler. Maksimal kvalitet og alltid veldig fersk. Levering innen få timer etter produksjon.
Geitost - Mudosu

Geitost - Mudosu

En geitost som inneholder essensen og tradisjonen fra Sardinia. Dens pasta, i en halmgul farge, skiller seg ut med sin spredte øyefordeling og en jevn, kornete struktur, et symbol på håndverksmessig og nøye bearbeiding. Duften av denne osten intensiveres med modningen, og gir en rik og innbydende olfaktiv opplevelse. Smaken av Mudosu varierer fra søt når den er ung til behagelig krydret med modning, og tilbyr en perfekt balanse mellom delikatess og intensitet. Produsert utelukkende med geitemelk fra Ogliastra, en region kjent for geitehold, er denne osten en hyllest til kvalitet og sardisk fortreffelighet. Med en sylinderform, en glatt og konsistent skorpe i farger fra lys til mørk brun og en ikke-spiselig skorpe, er Mudosu en spesiell ost, perfekt for de som søker en unik smak, rik på eleganse og raffinement.
Eggtagliolini

Eggtagliolini

Tagliolini all'uovo med rask tilberedning, trukket gjennom bronse, 100% italiensk hvete, ferske italienske egg.
Paccheri

Paccheri

Paccheri trafilati al bronzo og tørket sakte, 100% italiensk hvete og uten tilsatte konserveringsmidler
Siciliansk Sitron Granita - Klar til å Fryse

Siciliansk Sitron Granita - Klar til å Fryse

Forberedt for siciliansk granita med sitronsmak for å ha den autentiske sicilianske granitaen direkte i kjøleskapet. Dette er en flytende preparatblanding for granita med sitronsmak som kan oppbevares ved romtemperatur. Du trenger bare å følge instruksjonene for å få den autentiske sicilianske granitaen. Det vil være som å være i en siciliansk bar eller iskrembutikk.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola er en råmelkost med en lys strågul farge, hvis grønne marmoreringer skyldes prosessen med "erborinatura", det vil si dannelsen av mugg. I den søte versjonen er den kremet og myk, med en spesiell og karakteristisk smak, lett krydret. I den sterke versjonen har den en mer intens og kraftig smak, hvor pastaen er mer "erborinata", konsistent og smuldrete. Produsert med pasteurisert melk fra gårder i opprinnelsesområdet, med tilsetning av melkesyrebakterier og utvalgte mugg, naturlig laktosefri. Den er tilgjengelig i de klassiske formatene.
Parmigiano Reggiano 50 måneder - modning 50 måneder

Parmigiano Reggiano 50 måneder - modning 50 måneder

50 måneder gammel Parmigiano Reggiano har en sterk, markant smak, rik på næringsstoffer og lavt fettinnhold. Det er den ideelle osten for raffinerte ganer og lette dietter.
UVA PIZZUTELLA

UVA PIZZUTELLA

KJENNETEGN VED NORD BARI-OMRÅDET
Tomat- og Basilikumsaus i Ekstra Jomfru Olivenolje

Tomat- og Basilikumsaus i Ekstra Jomfru Olivenolje

Laget med håndverksmetoder. Sterilisert
Parmigiano Reggiano 30 måneder

Parmigiano Reggiano 30 måneder

Parmigiano Reggiano 30 måneder er en konsentrat av smak, smuldrete og kornete, med en sterk aroma. Den karakteristiske smaken gjør den til en triumf for smaksløkene. Den lange modningen gjør den til et svært lettfordøyelig produkt, rikt på næringsstoffer, og egnet for laktoseintolerante og små barn.
Grana Padano DOP 1 pakke 300g

Grana Padano DOP 1 pakke 300g

Pakket og lagret i henhold til de strenge DOP-standardene, er vår Grana Padano en ost som er modnet i minst 9 måneder for en kornete konsistens og en intens smak. Pakke på 300g for en smakfull opplevelse i hver bit. Produkt av høy kvalitet for kresne ganer.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Ferske eggtagliatelle er en lang pastaform som er kjent over hele verden for sin konsistens, smak og størrelse. Som et synonym for emiliansk matlaging, er den svært allsidig og kan brukes i utallige tilberedninger. Den er ideell med ragù (kjøttsaus), soppsaus eller trøffelsaus, og er like deilig med enkle tomatsaus.
Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Denne store halvmåneformede raviolen, fylt med spinat og ricotta, er designet for å tilfredsstille de mest kresne ganer og er også konstruert for å tilby et ideelt forhold mellom pasta og fyll. Pastadeigen og dens generøse størrelse kan omslutte fyllet uten å gå i stykker under koking. Fyllet er en symfoni av smaker og teksturer. De friske spinatene, lett sautert, og den høykvalitets ricottaen, myk og kremet, skaper en perfekt balanse mellom letthet og smak.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en frisk og raffineret kulinarisk oplevelse. Denne ravioli repræsenterer en perfekt harmoni mellem sødmen og den omsluttende blødhed af ricotta og den citrusagtige smag af den vibrerende friskhed fra citronen, indkapslet i et delikat lag af dej.
BUFALA

BUFALA

Farina "00", vann, Lievito Madre (naturlig gjær av hvetemel type 0 i pulverform, gjær, malt kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, cherrytomater, tomat, bufala mozzarella, ekstra jomfru olivenolje.
Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna Cod:PPG022
CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes dette produktet vanligvis revet for å smake til pasta, spesielt i den typiske pugliesiske retten pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flak eller brukes til å smake til salater eller pizza.
Eggtagliatelle

Eggtagliatelle

Tagliatelle all'uovo, produsert med ferske egg trukket gjennom bronse, 100% italiensk hvete - 100% laget i Italia
Parmigiano Reggiano 24 måneder

Parmigiano Reggiano 24 måneder

Parmigiano Reggiano 24 måneder
Mandelmajones

Mandelmajones

Clizia er vår delikate grønnsaksmayonnaise laget med sicilianske mandler. Mandel er hovedpersonen i en deilig, myk og delikat krem, som et alternativ til klassisk mayonnaise. All duften av våre sicilianske mandler og den intense smaken av ekstra jomfruolivenolje fra våre oliven møtes i en nytolkning av den berømte sausen i vegansk vennlig stil.